Een winkel in enkele dagen volledig inrichten met alle rekken en alle meubilair? Vertrouw op onze expertise inzake shopfitting. Voor elke uitdaging in heel Europa stellen wij het juiste uitvoeringsteam samen. Onze doordachte aanpak leidt tot een succesvolle realisatie binnen de afgesproken termijn.

Assemblage en installatie

De laatste dagen voor de (her)opening van een winkel moet er nog heel wat gebeuren. Vooraleer de producten in de winkelrekken worden geplaatst, staan de assemblage en installatie van de rekken, paspoppen en het vast meubilair op het programma.

Organiseren en plannen

Omdat de openingsdatum al lang vooraf gecommuniceerd werd, spreekt het voor zich dat vertragingen bij shopfitting uit den boze zijn.

Vanuit onze geschiedenis als standenbouwer en onze kennis van projectmanagement beschikken wij over de vereiste competenties om elke opdracht voor shopfitting tijdig te organiseren en af te ronden. Ook hier spelen we telkens zeer kort op de bal.

No-nonsense uitvoeringsteam

Ook bij shopfitting vormt onze flexibiliteit een grote kracht. Afhankelijk van het specifieke project stellen wij een ervaren no-nonsense uitvoeringsteam samen dat de klus klaart binnen de afgesproken deadline.