What goes up, must come down – wij zijn niet alleen sterk in opbouw, maar ook in afbraak. Wij strippen winkelpanden snel en efficiënt, casco of op maat, met volledige ontzorging voor eender welke partij.

Sterk in afbraakwerk

Naast building is Yellowstone ook gespecialiseerd in efficiënt en to the point strippen van retailpanden, opdat deze snel casco (deels of volledig) worden opgeleverd aan een nieuwe potentiële huurder.

Snel en efficiënt

Onze vakmensen hebben alle kennis voorhanden om zo efficiënt mogelijk jouw winkel in sneltempo leeg te maken. Daarnaast laten we alles piekfijn en netjes achter, zodat de nieuwe huurder met een propere lei kan beginnen.

Volledige ontzorging

Niet alleen brengen we onze eigen containers mee, we zorgen er ook voor dat al het afval meegenomen wordt en gesorteerd wordt waar mogelijk. Jouw zorg wordt onze verantwoordelijkheid.

Kostenbesparend

Hoe sneller en efficiënter, hoe meer kosten je bespaart. Dat hebben wij al lang begrepen. Wij houden rekening met strakke deadlines en coördineren de volledige planning om jouw pand zo goedkoop mogelijk te strippen.

Op maat en naar wens

Toch enkele shopsystemen of technische onderdelen laten staan? Dankzij onze onberispelijke communicatie en goede afspraken kunnen we op maat werken en op secure wijze bepaalde delen onaangetast laten.

IJzersterk bouwteam

We hebben kennis van zaken en weten waarover we praten. Ons team is gespecialiseerd in het afwerken en inrichten van retailpanden, het is dus vanzelfsprekend dat we deze kennis ook optimaal benutten bij het strippen van winkels.

Technische kennis

Wij staan in voor elk technisch onderdeel van shopbuilding: elektriciteit, HVAC, sanitair, schilderwerken, verlichting, (brand)deuren, vloeren, gyprocwerken, projectmeubilair, … Wij kunnen dus probleemloos op maat de afbraakwerken doen die jouw project nodig heeft.

Ervaring in retail

Met onze jarenlange ervaring binnen retail kennen we winkels en hun uitdagingen vanbinnen en vanbuiten. Wij kunnen bij complexe projecten het verschil maken dankzij onze diepgaande kennis van de sector.

Eigen vakmensen en onderaannemers

Met een sterk team aan vakmensen en vaste onderaannemers werken we niet alleen kostenbesparend, maar kunnen we ook optimaal inspelen op jouw wensen.


Deadlines zijn heilig

Wij misten nog nooit een afgesproken deadline. En dit zal in de toekomst ook niet gebeuren. Dit danken we aan onze ervaring met planning en de samenwerking met een hecht bouwteam.


Flexibiliteit troef

Onvoorziene omstandigheden, complexe technische uitdagingen, strakke deadlines, … Voor ons projectteam is het dagelijkse kost.

Onze eigen aanpak voor projectmanagement vertrekt vanuit een gestructureerde planning en strikte opvolging, maar laat vooral veel ruimte voor flexibiliteit en bijsturing.