Doorheen de jaren bouwden wij enorme expertise op in het afwerken en inrichten van retailpanden. Wij starten met nieuwbouw vanaf casco of strippen en restylen een bestaande winkel. Met onze eigen succesvolle aanpak voor projectmanagement begeleiden en plannen wij het volledige afwerkingsproces zodat de winkel stipt op de voorziene openingsdag volledig klaar is. Wij kennen letterlijk geen grenzen. Op verzoek van onze opdrachtgevers gaat ons team in heel Europa aan de slag.

Sterk in projectmanagement

De enorme kennis van productpresentatie en retailconcepten maakt van Yellowstone de geschikte partner voor shopbuilding. Indien gewenst nemen we ook het ontwerp voor onze rekening.

Alle retailsectoren

Doorheen de jaren ontwikkelden wij een eigen succesvolle aanpak voor projectmanagement. Deze aanpak is toepasbaar voor alle mogelijke retailsectoren waar kwaliteit en timing van groot belang zijn. Sport en kleding vormen onze kernsectoren.  

Hechte samenwerking

Onze aanpak voor projectmanagement richt zich allereerst op een hechte samenwerking met de opdrachtgever en de verantwoordelijke architect. Daarnaast coördineren en sturen wij het bouwteam aan met eigen vakmensen en vaste onderaannemers.

Maximaal rendement

Wij denken maximaal met de architect en de opdrachtgever mee, zowel inhoudelijk als projectmatig. Betrek ons daarom zo vroeg mogelijk in het project. Op die manier rendeert onze expertise maximaal.

IJzersterk bouwteam

Wij staan in voor de volledige winkelafwerking en -inrichting. Daarbij starten we nieuwbouw casco of strippen en restylen we een bestaande winkel.

Elk technisch onderdeel

Elk technisch onderdeel van de shopbuilding nemen we voor onze rekening: elektriciteit, HVAC, sanitair, schilderwerken, vloeren, (brand)deuren, gyprocwerken, projectmeubilair,…. Ook voor de realisatie en coördinatie van shops-in-shop kan je op ons rekenen.

Coördinatie, controle en verantwoordelijkheid

Met onze eigen vakmensen voeren we de gyprocwerken uit en plaatsen we het projectmeubilair. Voor de andere onderdelen werken we onder onze coördinatie, controle en verantwoordelijkheid samen met onze vaste onderaannemers.

Op elkaar ingespeeld

Deze onderaannemers zijn onderling volledig op elkaar ingespeeld, waardoor we op de werf functioneren als één bouwteam dat samen de klus klaart volgens de afgesproken timing.

Deadlines zijn heilig

Wij misten nog nooit een afgesproken deadline. En dit zal in de toekomst ook niet gebeuren. Dit danken we aan onze ervaring met planning en de samenwerking met een hecht bouwteam. 

Tandje bijsteken

Wanneer nodig steken onze uitvoeringsteams ’s nachts en tijdens de weekends probleemloos een tandje bij.

Enkele weken

Elke dag dat een winkel gesloten blijft, kost geld. Het strippen en restylen van een bestaande winkel lukt ons perfect binnen een termijn van enkele weken. 

Flexibiliteit troef

Flexibiliteit zit in onze genen. Ons team gaat geen enkele technische uitdaging uit de weg. Bij complexe projecten maken wij het verschil dankzij onze flexibiliteit en diepgaande kennis van de retailsector.

Wij leveren je winkel volledig openingsklaar op, al dan niet met shopfitting.