Doorheen de jaren kende Yellowstone uit Houthalen een hele evolutie. Stap voor stap bouwden we een enorme expertise op in projectmanagement, waarbij shopbuilding, officebuilding en shopfitting uitgroeiden tot onze kernactiviteiten.

Het prille begin

Het bedrijf werd in 1996 opgericht door Geert Zaenen. De eerste jaren richtte deze jonge onderneming zich op het ontwikkelen en installeren van skateparken. 

Nike als belangrijkste klant

Twee jaar later werden we door Nike Benelux ingeschakeld voor merchandising, retailmarketing en eventmarketing. Met Nike als belangrijkste klant bouwden we een schat aan ervaring op in de retailsector.

De eerste opdrachten voor shopbuilding

Steeds meer werden we door Nike ingeschakeld voor shopfitting. Tegelijkertijd kregen we van andere klanten onze eerste opdrachten voor shopbuilding. De projecten werden steeds uitdagender, ook de technische complexiteit groeide. 

Uitbouw van project- en uitvoeringsteam

Yellowstone investeerde doorheen de jaren in de uitbouw van een sterk projectteam met gedreven projectleiders en -assistenten. Parallel groeide er een eigen uitvoeringsteam met een eigen schrijnwerkerij.

Sterk in projectmanagement

Doorheen de verschillende opdrachten ontwikkelden we een eigen werkwijze voor projectmanagement. Deze unieke aanpak passen we naast shopbuilding en shopfitting vandaag de dag ook toe voor officebuilding. Op die manier garanderen we een totaalservice voor opdrachtgevers uit de retailsector en de bedrijfswereld.